2012 | distanta.info | ajutor | termeni si conditii - distanta.info
inchide

Distanta.INFO - cum se calculeaza distanta dintre localitati:

Exemplu:
Pentru a afla distanta dintre localitati si celalte informatii utile precum viteza medie, timpul necesar de condus, pauza recomandata, consum combustibil, pret carburant, introduceti in campurile de mai sus numele localitatilor - De La Cehia Pana La Italia si apasati tasta ENTER sau pe butonul DISTANTA.

Se pot introduce chiar si adrese exacte sau nume de obiective turistice, insa va rugam sa tineti cont ca este posibil ca anumite informatii sa nu fie disponibile

Daca exista mai multe localitati cu acelasi nume este posibil ca rezultatul gasit sa nu fie tocmai cel dorit. In accest caz introduceti mai multe detalii despre localitatea cautata despartite prin virgula (judetul, provincia, departamentul, tara).
Exemplu: Roman, Neamt, Romania

Modificare traseu
distanta intre Cehia - Italia
Dupa generare traseul Cehia - Italia acesta poate fi modificat prin simpla tragere cu mouse-ul. Modificarea poate fi aplicata pentru orice puncte intermediare din traseul respectiv cat si pentru punctele de plecare si de sosire.
O data modificat traseul toate celalte calcule - viteza medie, timpul necesar de condus, pauza recomandata, consum combustibil, pret carburant se refac automat.

Ajustare consum carburant si pret carburant

Puteti modifica oricand valorile pentru consumul mediu cu valoarea corespunzatoare pentru autovehiculul dvs., deasemenea pretul carburantului se poate modifica cu orice alta valoare dorita.
Calculul pentru cost carburant si consum total carburant se vor reface automat fara a mai fi nevoie sa apasati orice alt buton sau tasta.

inchide

Termeni si conditii folosire Distanta.INFO

Distanta.INFO - incearca sa va prezinte toate informatiile cat mai exact si intr-un mod cat mai util.
Situl Distanta.INFO, proprietarii si administratorii acestuia nu sunt responsabili pentru orice fel de paguba directa sau indirecta cauzata de folosirea informatiilor din acest site.